Луценко звинуватив Яценюка у зриві безвізового режиму
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко звинуватив Яценюка у зриві безвізового режиму

Луценко звинуватив Яценюка у зриві безвізового режиму
Джерело:  online.ua

Лідер фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко заявив, що на наступному тижні почнуться переговори про створення нової коаліції під новий уряд.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави БПП Юрія Луценка.


На думку Луценка, вихід з коаліції "Батьківщини" і "Самопомочі", - свідоцтва глибокої загальнополітичної кризи в Україні. Незважаючи на те, що юридично коаліція ще ціла, глава уряду Арсеній Яценюк втратив підтримку чотирьох фракцій з п'яти.


"Небажання прем'єр-міністра це (розпад коаліції, - ред.) визнавати призводить до розширення кризи довіри не тільки між владою і українцями, а й між Україною та західними партнерами. Ми втрачаємо безвізовий режим, співпрацю з МВФ і багато чого ще", - каже Юрій Луценко.


Глава БПП повідомив, що вже на наступному тижні будуть розпочаті переговори лідерів парламентських демократичних фракцій про створення нової коаліції під новий уряд. Також фракція БПП запропонує річний план взаємодії Кабінету міністрів і парламентської більшості.


Як повідомляв ONLINE.UA прем'єр-міністр  Арсеній Яценюк ледь не побився з Юрієм Луценком через свою відставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?