Представники України і РФ посперечалися про біженців Донбасу і Криму на засіданні ОБСЄ
Категорія
Політика
Дата публікації

Представники України і РФ посперечалися про біженців Донбасу і Криму на засіданні ОБСЄ

Представники України і РФ посперечалися про біженців Донбасу і Криму на засіданні ОБСЄ
Джерело:  online.ua

В процесі виступу на засіданні парламентської асамблеї ОБСЄ у Відні 26 лютого, народний депутат України Мустафа Найєм посперечався з російської представницею Людмилою Козлової в питанні біженців з території тимчасового окупованого Криму, Луганській і Донецьких областей.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Мустафи Найєма.


Мустафа Найєм виступив з доповіддю про внутрішні переміщення осіб з Криму, Луганської і Донецької областей України. За словами нардепа, він хотів показати представниками країн Європи, що Україна не перекладає проблему біженців на інші країни, як це роблять багато країн в такій ситуації, і справляється з нею самостійно.


Але чверть його виступу зайняла суперечка з представницею делегації Росії Людмилою Козлової.


"Де у нас з'явилися біженці?!, - Обурювалася росіянка, - Я вам скажу! У тих країнах, де сильні світу цього без попиту втрутилися в справи цієї держави і вирішили навести порядок. Я закликаю всіх не втручатися в справи інших країн без запрошення парламентів, без згоди народу цієї країни і його керівництва".


"Довелося нагадати пані Козлової, що якщо мені не зраджує пам'ять, ні український парламент, ні керівництво країни, ні народ не запрошував російські війська на Донбас. Запропонував російській делегації по поверненню додому повторити свій крик про справедливість в Держдумі і почати з виведення своиx військ з окупованих територій України", - розповів Мустафа Найєм.


Як повідомляв ONLINE.UA, в Україні  влада тимчасово призупинить соціальні виплати частині переселенців  з-за збільшення кількості випадків фінансових махінацій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?