Яценюк поставив умову Раді та Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Яценюк поставив умову Раді та Порошенко

Яценюк поставив умову Раді та Порошенко

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк у Верховній Раді сам поставив питання про висловлення недовіри нинішньому уряду.


Про це повідомила прес-секретар голови Кабміну Ольга Лаппо на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.


"Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк в парламенті сам поставив питання про висловлення недовіри цьому уряду. Це питання не набрало більшості голосів. Арсеній Яценюк вимагає затвердження парламентом розробленої Кабінетом Міністрів програми дій уряду України на наступний рік і політичної відповідальності Блоку Петра Порошенка та інших політичних сил, які прийшли в парламент за результатами виборів 2014 року. Йдеться про країну, про мільйони українців, які вимагають змін в державі", - написала вона.


За словами прес-секретаря прем'єра, під час звіту уряду, в Раді звучали лише брехня і популізм.


"Ніяких пропозицій ні за складом уряду, ні програми дій від жодної політичної сили не було. Під час звіту уряду жодної предметної критики по відношенню до його діяльності не прозвучало. Брехня і популізм не є рецептами успішної України. Єдиний рецепт - це спільна відповідальність, спільні цілі та спільні цінності, ніж є Угода про асоціацію з Європейським Союзом і програма реформ, запропонована Урядом і підтримана міжнародним співтовариством. Зараз все в руках Президента України. Прем'єр-міністр України заявив, що готовий простягнути йому руку", - зазначила Лаппо.


Раніше повідомлялося, що лідер фракції «Блок Петра Порошенка» Юрій  Луценко звинуватив Яценюка  в зриві безвізового режиму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?