Український актор зв'язав Кіркорова з Валерією та бойовика Моторолу
Категорія
Політика
Дата публікації

Український актор зв'язав Кіркорова з Валерією та бойовика Моторолу

Український актор зв'язав Кіркорова з Валерією та бойовика Моторолу
Джерело:  Лайм

Популярний артист Антін Мухарський, відомий як Орест Лютий, розповів про необхідність деокупації  українського ефіру.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Апостроф.


На думку Мухарського, суспільство має звернути увагу на проблему присутності в ефірі радіо і телебачення продукту, за який Україна платить роялті. Він пояснює, що дана проблема не може бути вирішена швидко, але домагатися цього необхідно.


"І вже точно повинна бути введена цензура на всю бандитсько-міліцейсько-ведевешну естетику, процвітаючу в російських серіалах. Її вплив призводить до тяжких наслідків, які мій друг Орест Лютий описує фразою: "Спочатку приходить Філіп Кіркоров, співачка Валерія, група "Любе", а за ними вламуються з автоматами Гиркин з Моторолою, заявляючи, що тут російська земля, тут російські пісні співають", - розповідає Антін Мухарський.


Як повідомляв ONLINE.UA,  список заборонених до трансляції в Україні російських серіалів і фільмів постійно доповнюється.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?