WhatsApp відмовляється від підтримки деяких пристроїв
Категорія
Технології
Дата публікації

WhatsApp відмовляється від підтримки деяких пристроїв

WhatsApp відмовляється від підтримки деяких пристроїв
Джерело:  itc.ua

WhatsApp припиняє підтримку пристроїв під управлінням операційних систем BlackBerry, Nokia і старих версій Android. Підтримка таких пристроїв триватиме до кінця року.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Відзначивши своє семиріччя з одним мільярдом активних користувачів, популярний сервіс обміну повідомленнями WhatsApp повернувся, щоб в цей раз повідомити не дуже приємну новину - припинення підтримки клієнтського додатка на мобільних пристроях BlackBerry і Nokia, що працюють під управлінням операційних систем цих двох компаній.
Ця новина зачіпає користувачів BlackBerry 10 - досить молодої операційної системи, реліз якої відбувся менше півтора років тому. Втім, BlackBerry сама відвернулася від своєї ОС в процесі створення нового флагманського смартфона Priv, який, як відомо, став першою моделлю канадської компанії з ОС Android, тож відхід настільки великих розробників як WhatsApp, що належить Facebook, не повинен стати великою несподіванкою.
В оприлюднений WhatsApp список «вигнанців» також увійшли бюджетні платформи Nokia Symbian S40 і S60, і немолоді Android 2.1 і 2.2 і Windows Phone 7.1.
Припинення підтримки WhatsApp на платформі S40, найімовірніше, поставить багатьох власників старих телефонів Nokia в країнах, що розвиваються, в скрутне становище. У WhatsApp ж радять користувачам, які хочуть і далі користуватися сервісом, «оновитися до більш нової моделі смартфона на Android, iPhone або Windows Phone». В іншому випадку їм доведеться вже до кінця цього року знайти інший альтернативний месенджер.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в WhatsApp тепер не треба буде платити абонентську плату.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?