Стали відомі жахливі подробиці трагедії з обезголовленою дитиною у Москві
Категорія
Світ
Дата публікації

Стали відомі жахливі подробиці трагедії з обезголовленою дитиною у Москві

Стали відомі жахливі подробиці трагедії з обезголовленою дитиною у Москві

Вбивцею чотирирічної дитини у Москві

 виявилася громадянка Узбекістану, яка наприкінці січня прибула на заробітки у столицю Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  «Інтерфакс».


За словами голови московського управління Федеральної міграційної служби Ольги Кирилової, 38-річна Гюльчехра Бобокулова стала на міграційний облік у районі Вихіно-Жулебіно.

"Вона назвала метою приїзду до Росії пошук роботи. Про те, що громадянка Узбекістану працює, і про те, що вона знаходиться на північному заході Москви, в міграційну службу повідомлень не надходило", – повідомила Кирилова.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, 29 лютого біля станції метро "Жовтневе поле" в Москві  близько години ходила жінка з відрізанною головою дитини, та погрожувала влаштувати самогубство.

Як стало відомо пізніше, дитина була вбита у квартирі, де вбивця працювала нянею: вона дочекалася, коли батьки та старша дитина підуть з дому та підпалила помешкання.

За деякими даними, Бобокулова знаходилась під впливом психотропних речовин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?