Ківа став зіркою інтернету після відео з приготуванням наркотиків
Категорія
Україна
Дата публікації

Ківа став зіркою інтернету після відео з приготуванням наркотиків

Ківа став зіркою інтернету після відео з приготуванням наркотиків
Джерело:  YouTube

Керівник Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Илля Ківа  став одним з найбільш обговорюваних героїв мережі після відео, де він присутній під час приготування наркотичної речовини.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео передачі з YouTube.




"Вітаю, тепер у нас найбільш передове телебачення в світі, на ньому варять наркоту в прямому ефірі", — прокоментував один з користувачів Facebook.






"Школа юного варщика", "А кажуть, нижче дна вже нікуди. Але ні, ось", "Це шо тепер, інтернет треба заборонити виходить?", "По-моєму це прекрасно!) Хочеш зварити собі трохи ширева? Включай Ньюсуан", "Ківа привів в ефір двух наркоманів, котрі в прямому ефірі за його вказівкою приготували наркотики, і за це він їх пообіцяв притягти до відповідальности. Фуууухххх.... Зупиніть цього месію, хоч хто-небудь", — сміються користувачі.




Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ківа "відзначився" заявою про те, що "закон не завжди дає змогу зберегти мораль".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?