Ватажок ЛНР розповів дітям про гроші та духовність: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ЛНР розповів дітям про гроші та духовність: опубліковано відео

Ватажок ЛНР розповів дітям про гроші та духовність: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький  виступив перед учнями однієї з луганьских шкіл із промовою про майбутнє, духовність та гроші.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, викладене в youtube.


«Щоб вам було більш зрозуміло, для чого потрібна ця духовність, чому зараз ми боремось за те, щоб вам про це розповідати, показати, прищепити, дати знання... Адже ви напевне читали багато підручників, багато літератури, в інтернеті ви сидите, у вас є свої улюблені письменники, книги, статті, хтось лише іграшки використовує. Але розуміння вашої платформи, того, що ви хочете», — сказав Плотницький.

Також він довго говорив про те, наскільки важливий процес навчання і як швидко він закінчиться.

«І ми не даремно ввели поняття духовності. Я не акцентую питання на православній духовності, хоча це дійсно наше головне спрямування», — зокрема, заявив голова бойовиків, зізнавшись, що «є в нас і протестанти, і мусульмани, і багато інших конфесій, і буддисти».


Крім того, Плотницький заявив, що, виявляється, серед школярів в Україні головним вважається вивчити якусь іноземну мову, аби виїхати до "Гренландії чи Австралії".


«Є думка в Україні, що найголовніше що треба зробити? Вивчити яку-небудь найпопулярнішу іноземну мову — англійську, німецьку, і виїхати в якусь благодатну країну. А яка благодатна країна у нас на сьогодні? Гренландія? Там досить холодно. Австралія? Там досить тонкий озоновий шар, тому велика кількість онкологічних захворювань. Куди, Сполучені Штати? Ну, в принципі, непогано, але там — найбільший доларовий борг. Як правило, за борг відповідатиме все одно народ», — поділився своїми думками головний бойовик ЛНР.




Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Плотницький виказав плани Москви з розхитування ситуації в Україні  та зміні політичного керівництва країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?