Між ДНР І ЛНР запустили пасажирський поїзд
Категорія
Україна
Дата публікації

Між ДНР І ЛНР запустили пасажирський поїзд

Між ДНР І ЛНР запустили пасажирський поїзд

"Міністр інфраструктури і транспорту ЛНР" Олександр Чумаченко заявив, що з 1 березня між самопроголошеними республіками запускається перший пасажирський поїзд "Луганськ - Ясинувата".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
"Це перший поїзд в ЛНР, який відправляється як пасажирський, не як електричка... У нас збережено пасажирське депо. Крім цього потяга, ми готові ще парочку потягів, якщо буде необхідність, запустити", - розповів Чумаченко.
За його словами, потяг буде відправлятися по непарних числах з Луганська, по парних - з Ясинуватої. Згідно з розкладом, час в дорозі складе близько п'яти годин. Чумаченко додав, що наразі в ЛНР готові запустити пасажирські поїзди і на підконтрольну Україні територію Донбасу.
Раніше повідомлялося, що 25 лютого в результаті підриву на фугасі вантажівки один боєць загинув, ще один потрапив до полону бойовиків.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?