У Росії розповіли, як піддавалися Путіну в хокей
Категорія
Культура
Дата публікації

У Росії розповіли, як піддавалися Путіну в хокей

У Росії розповіли, як піддавалися Путіну в хокей
Джерело:  apostrophe.ua

Легендарні російські хокеїсти, які домоглися в цьому виді спорту всіх можливих нагород, змушені за першим дзвінком приїжджати до президента РФ Володимира Путіна, щоб зіграти з ним в піддавки.
Про це розповів відомий російський поет Андрій Орлов (Орлуша), передає ONLINE.UA з посиланням на «Апостроф».
«У Росії існує "Нічна хокейна ліга", створена в грудні 2011 року з ініціативи Путіна. Хоча згідно з офіційною версією вона з'явилася з метою популяризації хокею, на ділі це більше схоже на примху президента РФ, якому іноді дуже хочеться пограти в хокей», - розповів Орлуша.
За його словами, «імениті хокеїсти змушені за першим дзвінком зриватися і їхати на гру з президентом, хоча для багатьох цей обов'язок досить обтяжливий».
"Хокеїст, який двічі пив шампанське з Кубка Стенлі (який вручається переможцю Національної хокейної ліги США і Канади - Ред.), якось недавно сказав мені про Путіна: "Адже головне, бл***ь, що він насправді думає, що він краще за нас за всіх грає у хокей", - зазначив поет.
Також спортсмен розповідав, як «під час вкидання президент РФ стояв на якомусь місці, але не встигав пробити, коли йому подавали шайбу, тому хокеїсти придумали, як допомогти Путіну забивати голи - після свистка гравець чекав ще дві секунди, а потім акуратно направляв шайбу президенту, щоб він міг спокійно закинути її у ворота».
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA раніше, в  Росії відповіли на заклики ватажків ДНР вдарити по українцях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?