Європа дала зрозуміти, в чиїх руках доля безвізового режиму
Категорія
Політика
Дата публікації

Європа дала зрозуміти, в чиїх руках доля безвізового режиму

Європа дала зрозуміти, в чиїх руках доля безвізового режиму

Єврокомісар з питань розширення та політики сусідства Йоханнес Хан заявив про необхідність внесення змін до закону України про електронне декларування
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.
Про це він заявив 29 лютого під час виступу в Брюсселі перед депутатами Європарламенту і Верховної Ради на відкритті "тижні України".
"Можу запевнити, ми сповнені рішучості йти вперед. Зараз справа за депутатами Верховної Ради. Все залежить від того, чи відповідають ухвалені закони критеріям, про які ми домовилися раніше", - повідомив єврокомісар.
Хан відзначив невідповідність погодженим вимогам законодавчої норми про електронне декларування доходів українських чиновників.
"Тут є необхідність вдосконалення", - підкреслив він.
Нагадаємо, 18 лютого Верховна Рада затвердила три "безвізових" закони: про прокуратуру, про Нацагентство з повернення і управління незаконно виведеними активами і про спецконфіскації і арешт майна. Всі три закони Євросоюз визнав такими, що повністю відповідають європейським вимогам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?