У ДНР розповіли, як ставляться до Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

У ДНР розповіли, як ставляться до Януковича

У ДНР розповіли, як ставляться до Януковича
Джерело:  apostrophe.ua

Так званий голова "народної ради ДНР" Денис Пушилін висміяв плани екс-президента-утікача України Віктора Януковича повернутися в Україну в якості глави держави, пояснивши це спробою привернути до себе увагу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Апостроф.
"Колишній президент України Віктор Янукович, який заявив, що хоче повернутися до Києва і зайняти пост глави держави, просто привертає до себе увагу, оскільки зараз він не більше ніж біженець", - сказав лідер сепаратистів в ефірі Російської служби новин.
Пушилін вважає, що у Януковича була можливість не допустити подій, які відбулися в Україні.
"Практичної можливості щось змінити у нього немає. Навряд чи щось буде, це не більше ніж спроба не дати про себе забути. Вважаю його біженцем. У нього була можливість не допустити того, що сталося в Києві, не допустити громадянської війни , але він її не використав", - зазначив ватажок ДНР.
Він упевнений, що нічого змінити екс-президент України не зможе і зараз. За словами Пушиліна, немає сенсу обговорювати, як взаємодіяли б із Януковичем ватажки ДНР і ЛНР.
"Для нас зараз неважлива кандидатура, для нас важливо, кому вдасться ситуацію взяти під контроль, рухатися в плані підписаних документів, Мінських угод. Навіть у Порошенка, а тим більше у Януковича таких можливостей немає", - підкреслив Пушилін.
Нагадаємо, адвокат зниклого екс-президента України Віктора Януковича Віталій Сердюк заявив, що його підзахисний хоче назад в Україну і захист готовий вживати правових кроків для його повернення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?