Противник Путіна обіцяв закінчити війну на Донбасі за один день
Категорія
Світ
Дата публікації

Противник Путіна обіцяв закінчити війну на Донбасі за один день

Противник Путіна обіцяв закінчити війну на Донбасі за один день

У разі приходу до влади в Росії лідер російської опозиційної партії "ПАРНАС" Михайло Касьянов готовий повернути Крим Україні і завершити війну на Донбасі за один день.

Про це він сказав в інтерв'ю Радіо Свобода, передає ONLINE.UA.

За словами опозиціонера, захоплення Росією Криму було незаконним.

"Це була анексія, що називається в міжнародному праві, тому законність повинна бути відновлена", - сказав Касьянов.

На уточнююче запитання журналістів, чи готовий він повернути Крим Україні в разі приходу до влади, політик відповів: "Так".

"Ми сядемо за стіл переговорів з обраним українським урядом і будемо все це обговорювати. Я не бачу ніяких проблем для відкритого обговорення цих питань", - зазначив Касьянов.

Опозиціонер впевнений, що зможе "за один день" закінчити війну на Донбасі, якщо прийде до влади. При цьому Касьянов вважає, що змінити владу в Росії можна в ході трьох виборів: в Держдуму восени 2016- го, регіональних виборів в 2017-му і президента в 2018-му.


Нагадаємо, під час засідання ПАРЄ російський опозиціонер взяв участь в заході, присвяченому пам'яті Бориса Нємцова і заявив про неминучість повернення Криму до складу України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?