Савченко в суді викрила російські ЗМІ: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко в суді викрила російські ЗМІ: опубліковано відео

Савченко в суді викрила російські ЗМІ: опубліковано відео

Судовий процес над українською льотчицею і народним депутатом Надією Савченко, який проходить в російському Донецьку Ростовської області, довів брехню російських журналістів.
Про це вона заявила під час свого виступу в ході дебатів сторін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
«За цих півроку довгих і нудних судів ми вивчили, що було доведено провину російських журналістів. Вони винні в брехні, в брехливому, спотвореному висвітленні інформації, що стосується подій в Україні, в світі та й, в принципі, в Росії теж», - заявила Савченко.
Крім того, українка підкреслила, що загиблі російські журналісти Ігор Корнелюк та Антон Волошин (в загибелі яких її звинувачують - Ред.) «винні в тому, що нехтували правилами безпеки».
«Якби вони були в бронежилетах і касках, то залишилися б живі, якби вони не лізли, куди не треба, вони б залишилися живі», - додала Савченко.
За її словами, в ході судового процесу було доведено провину російських телеканалів і їх керівників, які заради «красивої картинки і брехливої ​​інформації відправили на вірну смерть без підготовки і захисту» своїх журналістів.
«Їм абсолютно плювати на своїх журналістів. Це ті люди, які винні найбільше в загибелі Волошина і Корнелюка. Це їх начальники», - переконана Савченко.
Вона пригадала також, що російський «5 канал» повідомляв, нібито українські ЗМІ «брешуть, що російські журналісти були в бронежилетах», але це було спростовано «навіть в цьому суді».





Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, Надія Савченко пообіцяла оголосити сухе голодування в разі, якщо після вироку її не екстрадують в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?