Савченко оголосила суду ультиматум: будете виносити вирок без мене
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко оголосила суду ультиматум: будете виносити вирок без мене

Савченко оголосила суду ультиматум: будете виносити вирок без мене

Українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко виступила проти свого обміну на затриманих на Донбасі російських спецназівців Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова і знову пообіцяла почати сухе голодування.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
«Якщо суд бере більше двох тижнів на винесення вироку, який і так продиктований зверху і давно написаний, то я оголошую сухе голодування із завтрашнього дня, і вирок ви виноситимете мені посмертно без мене», - сказала вона.
Крім того, українка заявила, що не вважає за потрібне чекати обміну і підкреслила, що, якщо Росія хоче «обміняти двох винних ГРУшників на одну невинну, то це занадто багато».
За її словами, російських військових варто обміняти на Олега Сєнцова і Олександра Кольченка.
«Я не предмет торгу. Я невинна людина. Моя вина тут не доведена... Ніяких обмінів, ніяких торгів. У разі затягування часу я не чекатиму», - пообіцяла вона.
Крім того, Савченко звернулася до суду з вимогою задовольнити клопотання прокурорів про 23 роки позбавлення свободи, щоб у них не було можливості оскаржити вирок і таким чином знову затягнути процес.
«Ви довели, що ви ні на що не придатні, ви показали, як Росія може зганьбитися на прикладі однієї людини. Ви мене не поламали і не поламаєте ніколи. Тому давайте закінчуйте це в максимально короткі терміни. Я більше чекати не буду. Не ви мені життя давали, і не ви власники над моєю долею», - сказала вона.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Савченко викрила брехню російських ЗМІ і журналістів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?