Стало відоме покарання одному з командирів полігону "Широкий Лан"
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відоме покарання одному з командирів полігону "Широкий Лан"

Стало відоме покарання одному з командирів полігону "Широкий Лан"

Офіцер 53-ї окремої механізованою бригади, що відповідав за організацію харчування на  полігоні «Широкий Лан», отримав 10 діб арешту на гауптвахті.

Таке рішення прийняв Миколаївський районний суд, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНИАН.

"Начальнику продовольчої служби бригади за халатне відношення до служби призначене покарання у вигляді арешту строком на 10 діб із утриманням на гауптвахті", — заявили у військовій прокуратурі.

Також у відомстві підкреслили, що ще 5 адміністративних протоколів знаходяться на розгляді суду.

"Проте, вчора суд вдруге переніс розгляд справи заступника начальника по тилу оперативного командування «Схід», начальника штабу бригади і заступника командира бригади по виховній роботі. Адвокати цих офіцерів за різними підставами намагаються відтягнути винесення покарання їхнім підзахисним", — заявили в прокуратурі.

За даними відомства, жоден з цих офіцерів не визнає своєї провини в тому, що особовому складу бригади не були сворені належні умови перебування у польовому таборі, і людей фактично кинули напризволяще без даху над головою, гарячої їжі, води та інших елементарних побутових умов.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше  бійці 53-ї бригади, доведені до відчаю, влаштували ходу до Миколаєва, аби поскаржитися військовому прокурору на умови проходження служби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?