Стали відомі нові подробиці скандалу у відомому ресторані Львова
Категорія
Україна
Дата публікації

Стали відомі нові подробиці скандалу у відомому ресторані Львова

Стали відомі нові подробиці скандалу у відомому ресторані Львова

Після скандалу у відомому львівському ресторані  «Криївка», впівробітники якого не пустили людину  з обмеженими можливостями, було проведено зібрання колективу, а винний - звільнений.

Про це повідомив керівник мережі закладів Fest Андрей Худо в своєму Facebook, повідомляє ONLINE.UA.

«Ми перевірили інформацію про те, що концептуаліст нашого ресторану «Криївка» не допоміг людині у візку потрапити у заклад. Ми подивилися записи відеокамер, поспілкувалися з Русланом (Горовим, постраждалим інвалідом-візочником — Ред.) і нашими співробітниками, аби прийняти зважене рішення», — підкреслив він.

Худо визнав, що у результаті розгляду усіх обставин скандалу усі звинувачення Горового підтвердились.

«Розуміємо, що вчинили жорстоко і сповна відчуваємо провину за цей вчинок. Ми вдячні Руслану за його стриманість, адже, захищаючи своїх близьких у таких випадках складно втримати емоції», — зазначив він.

Також керівник мережі ресторанів підкреслив: «Все, що ми можемо зараз зробити — це присвятити справі забезпечення комфортного перебування людей з особливими потребами роботу нашої команди у найближчі місяці».

«Місяць тому ми розпочали перевірку закладів нашої мережі на доступність, а також напрацьовували варіанти їх облаштування для людей з особливими потребами, і 8 червня прозвітуємо про зроблену роботу по усій нашій мережі», — пообіцяв він.

На останок Худо заявив, що, «оскільки поведінка співробітника «Криївки» суперечить цінностям нашої компанії, прийнято рішення щодо його звільнення».

«Ми ще раз просимо вибачення у Руслана Горового та його подруги за цей інцидент!» — завершив керівник ресторану.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше жінка президента Марина Порошенко зустрілася з інвалідом-візочником Романом Кисляком, якого у Львові офіціант вигнав з ресторану Vapiano.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?