На вокзалі в Києві на бійців ВСУ полюють клофелінщики: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

На вокзалі в Києві на бійців ВСУ полюють клофелінщики: опубліковано фото

На вокзалі в Києві на бійців ВСУ полюють клофелінщики: опубліковано фото

Київська патрульна поліція

попередила українських військових, яким доводиться чекати поїздів на столичному залізничному вокзалі, про те, що вони стали мішенями для злодіїв-клофелінщиків.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції.


«Небайдужий громадянин показав патрульним на центральному залізничному вокзалі Києва, де трійця розпивала спиртні напої з бійцем АТО, і повідомив, що вони, ймовірно, "клофелінщики", - йдеться в повідомленні.


Патрульні оперативно зреагували на сигнал, але після їх прибуття на місце трійці на вокзалі не було, а боєць уже не розумів, де він і що з ним відбувається.


«Військовослужбовець був негайно відправлений у медпункт. За фото на телефоні почали шукати підозрюваних. Двох з них затримали в метро спільними зусиллями з комендатурою і лінійним управлінням метрополітену», - додали в прес-службі.


Поверхневий обшук показав наявність у затриманих двох ампул із підозрілою речовиною. Були викликані слідчі.


Також поліція звернулася до учасників АТО із закликом: "Не розпивайте алкоголь з невідомими на вокзалах, бережіть своє здоров'я і особисті речі!».


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше патрульні затримали буйного хлопця, який

обіцяв поліцейським смерть від руки своєї матері

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?