Макаревич розказав, як йому не дають виступати: оприлюднені документи
Категорія
Культура
Дата публікації

Макаревич розказав, як йому не дають виступати: оприлюднені документи

Макаревич розказав, як йому не дають виступати: оприлюднені документи

Знаменитий музикант и лідер легендарної рок-групи "Машина времени" Андрій Макаревич розповів про те, як його групі заборонили виступати в Санкт-Петербурзі, де у них був запланований концерт.
Документи з відмовою у виступі артист опублікував на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
"7 квітня "Машина времени" повинна грати в "Ленсовете". Почитайте ці папірці. З них видно що після трьох (!) дзвінків якогось мудака з погрозами дирекція ДК вирішує в односторонньому порядку відмовитися від концерту. Милий Пітер!", - написав Макаревич.




Раніше повідомлялося, що Андрій Макаревич назвав анексію Криму великою "політичною помилкою".
Варто відзначити, що музикант відомий своєю активною позицією на захист цілісності України. За це він не раз піддавався нападкам з боку російських пропагандистів. Зокрема, соліст улюбленої групи Путіна Микола Расторгуєв у грубій формі висловився на адресу Андрія Макаревича через його проукраїнську позицію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?