Життєрадісна реготушка з нещасливою долею: колеги Крачковської розповіли про актрису
Категорія
Культура
Дата публікації

Життєрадісна реготушка з нещасливою долею: колеги Крачковської розповіли про актрису

Життєрадісна реготушка з нещасливою долею: колеги Крачковської розповіли про актрису
Джерело:  online.ua

Відома радянська і російська актриса Наталія Крачковська, яка померла 3 березня в Москві, була життєрадісною реготухою з нещасливою професійною долею.
Про це розповіли колеги померлої, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.
Так, російський кіноактор і режисер і Сергій Никоненко, який працював з Крачковською в декількох картинах, заявив, що спогади у нього залишилися найприємніші.
"Наталя Леонідівна була яскравою, самобутньою акторкою, яка випромінювала добро навіть у ролях не надто позитивних. У кожній ролі вона йшла від себе, додаючи щось особисте", - сказав він.
Никоненко додав, що Крачковська ніколи не комплексувала щодо своєї зовнішності і зайвої ваги.
"Пам'ятаю, як вона жартувала: "Половині чоловіків подобаються повні жінки, іншим подобаються дуже повні. Недарма її знімав кращий комедійний режисер Гайдай", - сумно пригадав він.
Крім того, він пригадав про свою роботу з актрисою в якості режисера.
"Я знімав її в 1999 році в своєму фільмі "Курортний роман. Чари", і вона погодилася на невелику роль. Вона дуже, дуже любила комедію. Крачковська завжди дуже серйозно ставилася до професії, тим більше що зовнішні дані у неї були як не можна більш підходящі під комедійні ролі. Та й в житті вона була життєрадісною жінкою, любила жарти", - додав він.
У той же час він розповів, як любили Крачковську глядачі: «Вони її обожнювали, і цього ніяк не можна було не помітити. Шкода, звичайно, сумно, що ця людина, яка подарувала стільки радості і сміху, пішла з життя".
Ще один колега померлої, актор театру і кіно Валерій Гаркалін, розповів про її нещасливу акторську долю.
«На жаль, не можу сказати, що у Наташі була щаслива акторська доля. Тому, що, мені здається, вона не була запитана повною мірою, якої вона була гідна. Всі актори, з якими вона працювала, незвичайні і чудові люди. Але Наташу відрізняв високий професіоналізм. При такій незатребуваності вона відрізнялася здатністю, готовністю виконати будь-яке творче завдання. У цьому сенсі Наташа запам'ятається саме такою», - зазначив він.
Також смерть Крачковської прокоментував і скандально відомий актор Олексій Панін.
«Я втратив не просто колегу, я втратив бабусю», - зізнався він, додавши, що вона завжди підтримувала Паніна навіть в найбільш провокаційних ситуаціях, коли на актора обрушувалася хвиля загальної критики.
Нагадаємо, раніше ONLINE.UA зібрав найбільш показові ролі і цитати Наталії Крачковської.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?