Розвідка розповіла про депресивного російського полковника на Донбасі: опубліковано фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Розвідка розповіла про депресивного російського полковника на Донбасі: опубліковано фото

Розвідка розповіла про депресивного російського полковника на Донбасі: опубліковано фото

У головному управлінні розвідки України установили особу російського полковника, який командує бойовиками ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУР Міноборони України.
"Підтверджено, що в якості "заступника командувача по роботі з особовим складом 1 АК Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС Російської Федерації" (Донецьк) перебуває кадровий офіцер російської армії, полковник Чирков Євген Володимирович. Встановлено, що полковник Є. Чирков прибув з посади "заступника командира по роботі з особовим складом 28 окремої мотострілкової бригади Центрального військового округу ЗС РФ" (Єкатеринбург), термін його відрядження в Україні з грудня 2015 року по червень 2016 року, а місце постійного перебування і проходження служби - місто Єкатеринбург", - йдеться в повідомленні.
Повідомляється, що російський полковник перебуває у важкому морально-психологічному стані в зв'язку з постійними конфліктами з вищим командуванням і важким фінансовим становищем, пов'язаним з систематичними затримками виплат грошового забезпечення, в т.ч. невиплатою надбавок за "особливі умови служби".




Раніше в Міноборони України розповіли про втрати обох сторін в разі наступу Росії на Україну

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?