Полторак розповів, чи буде нова мобілізація
Категорія
Політика
Дата публікації

Полторак розповів, чи буде нова мобілізація

Полторак розповів, чи буде нова мобілізація
Джерело:  Укрінформ

Необхідність проведення чергової хвилі мобілізації насамперед залежатиме від можливої ​​активізації масштабних бойових дій на Донбасі.
Про це розповів міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
"Необхідність проведення мобілізації багато в чому залежатиме від того, яка буде обстановка на фронті, від здатності наших військових частин і активності нашої роботи по набору контрактників для служби в армії", - заявив Полторак.
За словами генерала, спостерігаються "серйозні зрушення" в плані набору військових за контрактом. "За перший місяць записалися 9000 чоловік на контракт. Ми вже призвали 7000", - пояснив Полторак.
Однак він додав, що в разі загострення ситуації на Донбасі "ми будемо змушені проводити мобілізацію".
Нагадаємо, рішення про чергову хвилю мобілізації буде прийнято в березні 2016 року, але в разі достатньої кількості контрактників терміни можуть бути перенесені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?