Клімкін прокоментував конфуз з Лавровим в Парижі: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Клімкін прокоментував конфуз з Лавровим в Парижі: опубліковано відео

Клімкін прокоментував конфуз з Лавровим в Парижі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Пiд час  зустрічі Нормандської четвірки в Парижі  міністр закордонних справ України Павло Клімкін потрапив у незручну ситуацію.
Главі МЗС України під час фотографування довелося стати поруч з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим. Відео опубліковано на Youtube-каналі Ruptly TV, передає ONLINE.UA.
##### VIDEO_860498 #####
Глава МЗС України Павло Клімкін прокоментував інцидент у своєму мікроблозі в Twitter.
"Штайнмаєр і французький протокол мені запропонували символічно стати між Ейро і Лавровим, але, схоже, ніякому прогресу з Росією це не сприяє", - написав міністр.
Нагадаємо, 3 березня в Парижі відбулися п'ятигодинні переговори міністрів закордонних справ Нормандської четвірки, в результаті яких було досягнуто «досить помірний» прогрес. Глава МЗС України  Павло Клімкін зазначив, що українська сторона зробила важливий особливий акцент на обміні заручниками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?