Російський депутат назвав головну книгу нобелівського лауреата проплаченою
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський депутат назвав головну книгу нобелівського лауреата проплаченою

Російський депутат назвав головну книгу нобелівського лауреата проплаченою

Депутат  російської Держдуми  від Ліберально-демократичної партії, колишній дзюдоїст Дмитро Носов назвав Йосипа Сталіна «найбільшим політиком минулого століття», а Нобелівського лауреата Олександра Солженіцина - «проплаченою історією».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Sports.ru.


«Можу сказати за свою сім'ю. Сім'я Носових - 238 осіб. У 37-му року не посаджено жодної людини», - підкреслив він, коментуючи свою заяву.


У той же час, на питання про те, ким саме Сталін визнаний найбільшим політиком, Носов відповів: «Це офіційна міжнародна оцінка».


Крім того, депутат засумнівався в загибелі величезної кількості людей в ГУЛАГу.


«Всі говорять: при Сталіні померли 50 млн чоловік: 20 млн - на війні, 30 млн - своєю смертю. Ще кажуть, що в ГУЛАГу гноїли людей. Візьміть будь-якого зека і запитайте: чи можливо, що в такій кількості там вбивали людей? Він скаже: неможливо. Існує начальник колонії, його завдання - робити вироблення: валити ліс та інше. Якщо ці показники занизять, його покарають. Тому йому невигідно, щоб людей в колонії було менше», - вважає він.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський фотожурналіст зробив добірку  знімків з Момском концтабору, який входив в систему Головного управління таборів (ГУЛАГ).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?