ЗМІ дізналися, що в прем'єри зазивають легендарного польського політика
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ дізналися, що в прем'єри зазивають легендарного польського політика

ЗМІ дізналися, що в прем'єри зазивають легендарного польського політика

В якості одного з можливих кандидатів на пост  прем'єр-міністра України  розглядають колишнього польського віце-прем'єра і колишнього міністра фінансів Лешека Бальцеровича.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.


"У нього є підтримка Заходу, нашого середнього класу, він готовий реально чистити стайні від партійних призначенців", - коментують вибір Бальцеровича в фракції "Блок Петра Порошенка" (БПП).


Переговори з Лешеком Бальцеровичем з грудня 2015 року веде нардеп з БПП і політтехнолог президента України Петра Порошенка Ігор Гринів. Але остаточної згоди від польського політика ще не було отримано.


Відзначимо, Лешек Бальцерович - організатор та ідейний натхненник польських економічних реформ (так званої «шокової терапії» або «План Бальцеровича») - прискореного переходу країни з плановою економікою в країну з ринковим господарством.


Як повідомляв ONLINE.UA,  міністр фінансів України Наталія Яресько озвучила умови, на яких згодна очолити Кабінет міністрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?