Турчинов закликав готуватися до хвилі переселенців з Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Турчинов закликав готуватися до хвилі переселенців з Росії

Турчинов закликав готуватися до хвилі переселенців з Росії
Джерело:  interfax.com.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександр Турчинов розповів про те, що Україна повинна готуватися до майбутньої хвилі переселенців з Росії та ввести  візовий режим з країною-агресором.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Інтерфакс.


"Росія високими темпами спалює свої ресурси на посилення свого військового потенціалу, при цьому ціни на енергоносії падають, санкції діють, а криза неефективності управління, притамана будь-якій авторитарній і тоталітарній державі, тільки підсилює всі ці руйнівні процеси. Прийде час, і ми ще зіткнемося з колосальною міграційною хвилею, яка може хлинути з Росії в Україну. Тому я переконаний, що нам краще зараз себе убезпечити, ніж це робити постфактум", - заявив Турчинов в інтерв'ю.


За його словами, рішення про введення візового режиму з Росією Кабінетом міністрів України було прийнято ще в 2014 році, і в уряду було достатньо часу для підготовки до цього.


На думку Олександра Турчинова, візовий режим з Росією буде "досить ефективним фільтром" для захисту України від проникнення тих, хто планує займатися розвідувально-підривної діяльністю, а не мирними ініціативами.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українську журналістку  Анастасію Рінгіс не пустили на територію окупованого Криму, коли вона їхала до хворого батька.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?