Тиснуть їжу і страчують ноутбук: в Росії назвали себе Африкою
Категорія
Політика
Дата публікації

Тиснуть їжу і страчують ноутбук: в Росії назвали себе Африкою

Тиснуть їжу і страчують ноутбук: в Росії назвали себе Африкою
Джерело:  online.ua

Російський журналіст Аркадій Бабченко розповів, що, коли живеш на території Росії, звикаєш і перестаєш дивуватися тому, що відбувається, в той час коли насправді Росія не так вже далеко пішла від Африки.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.


"Тітка з криками "Аллах Акбар" і відрізаної в дитини головою розгулює по столиці, в православному Сомаліленді терористи збивають літак з дітьми і фотографуються з падаючими з неба дитячими іграшками, депутат ПАРЄ повільно вмирає від голодування в ГУЛАГу, банди релігійних фанатиків з танками, РСЗВ і важкими зентіно-ракетними комплексами контролюють територію більшу, ніж ІДІЛ в Сирії, провідних політиків вбивають в самому центрі міста, в Чечні взагалі феодально-рабовласницький лад з відрізаними головами на палях...", - зазначив Бабченко.


Після чого описав ситуацію на решті території Росії: злидні, вічні теракти, війну, техногенну катастрофу, крах освіти і медицини, розвинений видобуток алмазів, золота і нафти при пікіруючій економіці.


"Бульдозери тиснуть їжу, за вироком суду страчують ноутбук і мишку, і над усім цим - вічний диктатор на троні в золочених палатах... Як вони нас ще від Африки відрізняють, а фіг його знає", - закінчив своє звернення Аркадій Бабченко.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Аркадій Бабченко розповідав про те, що за рівнем грабежів і вбивств Росія вже знаходиться на рівні Республіки Конго.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?