Конгрес США продовжить надавати підтримку ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Конгрес США продовжить надавати підтримку ЗСУ

Конгрес США продовжить надавати підтримку ЗСУ

Представники посольства України в США розповіли про те, що  в американському Конгресі  планують продовжувати підтримувати Україну у військовій сфері.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


"Під час дискусії конгресмени запевнили в підтримці України, зокрема член Комітету з питань збройних сил Дункан Гантер поінформував про стан розгляду законопроекту "Про підтримку українських військових", який він ініціював у Конгресі", - повідомили в посольстві України в США.


На брифінгу 4 березня в Вашингтоні надзвичайний і повноважний посол України в США Валерій Чалий звернувся до представників Сполучених Штатів Америки з проханням про розширення програми тренувань для українських військовослужбовців, і надання нової оборонної військової техніки.


Як повідомляв ONLINE.UA,  головнокомандувач силами НАТО в Європі Філіп Брідлав розповів про те, що ще кілька тижнів тому рекомендував уряду США надати летальну озброєння для України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?