Бойовик розповів на відео про жорстокі розправи командирів ЛНР над підлеглими
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовик розповів на відео про жорстокі розправи командирів ЛНР над підлеглими

Бойовик розповів на відео про жорстокі розправи командирів ЛНР над підлеглими
Джерело:  YouTube

Командування бойовиків ЛНР  жорстоко розправляється над рядовими, у тому числі й російськими добровольцями, які їм чимось не сподобались.

Про це розповів член однієї з банд ЛНР, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролік, викладений на youtube.

Так, сестра росіянина Семена Шестопалова повідомила, що її брат зник у Стаханові, куди приїхав воювати за ЛНР, а його знайомий розповів, що Шестопалов зник після конфлікту з командиром, який поранив його з пістолета та побив.

«Все відбулося на території ЛНР, яка нікому не підпорядковується і ніким не визнана. Ми у відчаї і звертаємось до усії небайдужих людей, які що-небудь знають», — сказала сестра зниклого бойовика.

В свою чергу, росіянин Вадим Єрохін, який служив у Стаханові разом зі зниклим, розповів, що в нього і Шестопалова 17 серпня 2015 року виник конфлікт із командуванням.

Командири бойовиків обійшлися з підлеглими дуже жорстоко. Так, заступник комбата з позивным «Багет» вистрілив Єрохіну з пістолета в плече та побив його, а комбат з позивним «Істрєбітель» прострелив ногу Шестопалову.


Поранених бойовиків відвезли у госпіталь. При цьому Шестопалов подзвонив у так звану «прокуратуру ЛНР» і пожалівся на дії свого командира. Незабаром після цього за Єрохіним приїхала мати і повезла його лікуватися додому, а Шестопалов зник без вісти.

За словами бойовиків, його забрали начебто на лікування у інший госпіталь, однак встановити його конкретне місце перебування так і не вдалося досі.



Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок бойовиків ДНР розповів про «геноцид», який ніби-то "повним ходом" відбувається в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?