Бойовики ДНР хочуть потрапити на Олімпіаду: опубліковані документи
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР хочуть потрапити на Олімпіаду: опубліковані документи

Бойовики ДНР хочуть потрапити на Олімпіаду: опубліковані документи

Бойовики ДНР

, попри постійні труднощі на захоплених ними територіях, вирішили зайнятися спортивними досягненнями і заявили про намір відправити на Олімпіаду своїх представників.


Про це повідомив народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.

«Міністр молоді, спорту і туризму ДНР» Мішин затвердив «Положення про Єдину спортивну класифікацію ДНР», з якого випливає, що бойовики хочуть здивувати світ своїми спортивними досягненнями», — сказав депутат.

Також він додав, що бойовики всерйоз декларують «участь «збірних і "спортсменів" ДНР у Олімпійских та Всесвітніх іграх, чемпіонатах світу і Європи тощо».


«Боюсь лише, що ті види «спорту», в яких славляться бойовики, поки важко назвати олімпійськими: художній «віджим» авто у громадян, академічне підлизування Путіну, синхронне сп'яніння... Ну і як не згадати знамените «новороське троєборство»: швидкісне поїдання «коліс», водяри та "півасіка" з пожиттєвою дискваліфікацією за спробу закусити», — саркастично додав Тимчук.

Разом з тим, він опублікував програмні документи, прийняті бойовиками.





Нагадаємо, як повіломляв ONLINE.UA, раніше російські добровольці, що воювали за  ЛНР, розповіли про розправи, що практикували їхні командири.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?