Нові втрати росіян на Донбасі: розвідка назвала імена
Категорія
Події
Дата публікації

Нові втрати росіян на Донбасі: розвідка назвала імена

Нові втрати росіян на Донбасі: розвідка назвала імена

На території проведення антитерористичної операції під час виходу в складі диверсійно-розвідувальної групи  постраждали російські військові: один загинув, і ще троє отримали поранення.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


"Підтверджено чергові втрати російських військовослужбовців зі складу 9 особливого мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК. 4 березня під час невдалої спроби виходу в складі диверсійно-розвідувальної групи загинув старший лейтенант Воїнов Андрій Володимирович, ще троє, в тому числі єфрейтор Ілющенко Максим Юрійович, отримали поранення", - розповіли в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.


Також в розвідці повідомили про те, що полковник збройних сил Росії Дмитро Бондарєв, який в зоні АТО відомий як командир полку Євген Коваленко, намагається приховати справжні причини смерті і поранень підлеглих.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше представник України в політичній підгрупі  Тристоронньої контактної групи по Донбасу Роман Безсмертний прокоментував те, що відбувається на Донбасі приказкою "Розум, де ти?!".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?