Бойовики на Донбасі стріляли до півночі - штаб АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики на Донбасі стріляли до півночі - штаб АТО

Бойовики на Донбасі стріляли до півночі - штаб АТО
Джерело:  online.ua

Бойовики за минулу добу 52 рази відкривали вогонь по позиціях  сил АТО.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook прес-центру штабу АТО.

"37 обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку, 10 на Маріупольському і 5 на Луганському", - йдеться в повідомленні.

По позиціях ЗСУ бойовики вели вогонь з мінометів і артилерії великого калібру, випустивши при цьому близько 150 хв і 22 снарядів. Найскладнішою ситуація була в районі Авдіївки.

Бойовики протягом дня і до півночі обстрілювали з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї зміцнення сил АТО в районі н.п. Новгородське, Троїцьке, Луганське, Широкино, Майорськ, Зайцеве і Новозванівка. Снайпери терористів вели вогонь поблизу Пєсков і Старогнатівці.

Також напруженою залишається ситуація в районі Мар'їнки. Контрольний пункт "Мар'їнка" обстріляв снайпер.

Неприцільний вогонь бойовики вели в напрямку українських укріплень з мінометів поблизу позиції "Зеніт" на околиці Авдіївки і з боку тимчасово окупованого Первомайська по Богуславській.

З гранатометів і великокаліберних кулеметів терористи обстрілювали позиції українських бійців поруч з Пісками, Опитним, Луганським, Новозванівка і Троїцьким.

З півночі активність бойовиків істотно знизилася.

Нагадаємо, військовий журналіст, координатор групи «Інформаційне опір» і нардеп України Дмитро Тимчук попередив про  підготовку донецького аеропорту до експлуатації проросійськими бойовиками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?