У Києві повісили опудало Путіна: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві повісили опудало Путіна: опубліковані фото

У Києві повісили опудало Путіна: опубліковані фото

У центрі Києва на Майдані Незалежності та в Харкові проходять акції на підтримку української льотчиці, незаконно ув'язненої в Росії  Надії Савченко. Учасники мітингу в столиці, зокрема, повісили чучело президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.

Заходи розпочалися о 12:00, учасники акцій з плакатами на підтримку української політв'язня вимагають негайного звільнення Надії.

У Києві участь в заході беруть понад тисячу учасників, людей стає більше. Також на Майдані присутні політики - лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко і РПЛ - Олег Ляшко, присутні народні депутати і представники МВС.

"На мітингу мама Надії Савченко Марія Іванівна говорила не про свою дочку, а про інших в'язнів, які перебувають в РФ", - пише журналіст Айдер Муждабаев на своїй сторінці в Facebook.

"Майдан зараз. Чомусь не можу знайти депутатів від Батьківщини. Апдейт. Знайшла", - пише Олена Яхно на своїй сторінці в Facebook.


Громадський порядок під час акції забезпечують патрульні поліцейські.

У Харкові біля пам'ятника Шевченку також проходить акція на підтримку Савченко: участь в ній беруть кілька сотень активістів.

Нагадаємо, з України в Ростов готова виїхати група з трьох лікарів для  обстеження Надії Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?