Мережу вразив ролик росТВ з приводу 8 березня: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Мережу вразив ролик росТВ з приводу 8 березня: опубліковано відео

Мережу вразив ролик росТВ з приводу 8 березня: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео привітання росТВ з  Міжнародним жіночим днем, яке вразило мережу.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


"Телевізійники та рекламісти в своєму облизуванні кремлівської кунсткамери докотилися до політичних провокацій", - пише відомий російський журналіст і блогер Олександр Сотник на своїй сторінці в Facebook.


"Колись я писав сценарії до рекламних роликів, у мене навіть є роман "Рекламіст", що розійшовся багатотисячним тиражем. Але мова зараз не про це. Мова - про те, як святковий ролик до 8 березня змусили служити політичній кон'юнктурі. Причому - не просто служити, а ще й лякати, з викликом окремої стратегії соціально активних громадян", - додав він.


Ось як коментує ролик Сотник:


- Чи любите ви ходити на підборах? - З-за кадру запитують дівчину-блондинку.

Та відповідає:

- Ні не люблю. - І пояснює: - На підборах хода нестійка.

Привіт Путіну. У нього хода стійка, влада твердо стоїть на ногах, а блондинки її люблять.


Питання друге:

- У вас є собака?

- Є. Німецька вівчарка. Її звуть Мухтар.

І знову - лизнули Вову, любителя собачок. У дівчини сучки бути не може, лабрадоріха Коні не в касу. А подальший розвиток ролика пояснить, чому - німецька вівчарка. А кличка Мухтар відсилає до старого радянського фільму "До мене, Мухтар!" Ну, і відтінок собачої вірності - що Мухтара, що - блондинки.


Питання третє:

- Ваша улюблена площа?

- Напевно, Болотна площа, - відповідає дівчина.

Спливають асоціації з 6 травня 2012 року, всі протести на Болотній... Вони не можуть не спливти. І після цього - "контрольний в голову".


Четверте питання:

- Які квіти ви любите?

І ось він - пек-шот, заради якого намагався з *** н син креативщик!

- Я люблю черемху, - з посмішкою говорить блондинка і пред'являє балончик з газом. З тим самим газом, що розпорошувала сміттєвих 6 травня 2012 року на Болотній площі. І ми бачимо блондинку в формі мусорки, і Мухтара біля її ніг, і розуміємо, що це - ОМОНовка, яка ніжно отруїть газом будь-яких бунтівників, а її Мухтар перегризе глотки всякому, хто проти влади вийде на Болотну площу.


Відео: РЕН ТВ | Новини


Нагадаємо, колишня студентка з Луганська, яка стала очевидцем початку окупації Донбасу проросійськими сепаратистами, розповіла про  прихід «російської весни».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?