Синоптики порадували прогнозом погоди на 8 березня: карта
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптики порадували прогнозом погоди на 8 березня: карта

Синоптики порадували прогнозом погоди на 8 березня: карта
Джерело:  online.ua

На 8 березня,  в Міжнародний жіночий день, погода в Україні буде теплою, в деяких регіонах навіть досягне позначки в 14-19 градусів тепла.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Укргідрометцентру.


У понеділок, 7 березня. майже по всій території України буде без опадів, лише в західних областях очікується невеликий дощ. Вночі температура буде перебувати в межах 0-5 градусів тепла, а вдень, - 8-13 градусів. У південних містах днем ​​температура може досягти 18 градусів.


На 8 березня в західних областях очікується невеликий дощ, в Карпатах, - з мокрим снігом. В інших областях опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе 2-7 градусів тепла, вдень, - 9-14 градусів тепла, і до 19 градусів на півдні України.



Як повідомляв ONLINE.UA,  вибір подарунка на 8 березня для коханих жінок зовсім не повинен ставати нерозв'язною проблемою для чоловіків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?