Бойовики ІДІЛ вчать дітей вбивати: розкриті шокуючі подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Бойовики ІДІЛ вчать дітей вбивати: розкриті шокуючі подробиці

Бойовики ІДІЛ вчать дітей вбивати: розкриті шокуючі подробиці
Джерело:  BBC

Учасники незаконної збройної угруповання  "Ісламська держава"  викрадають маленьких дітей і привчають їх до насильства з раннього дитинства.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  BBC.


За підтримки ООН створили експертну доповідь під назвою "Діти "Ісламської держави". У доповіді сказано, що бойовики ІДІЛ готують нове покоління терористів і викрали вже близько тисячі дітей віком до 15 років.


В "Ісламській державі" впевнені, що саме в дитячому віці виховуються кращі бійці. Для викрадених дітей створили спеціальні школи, де їх навчають методам "священної війни" з Заходом.


У цих школах дітям наказують вбивати, спостерігати за вбивствами і грати в футбол відрізаними головами, щоб з дитинства привчити їх до насильства.


Крім іншого, в доповіді сказано, що дітей, які відмовляються виконувати накази, б'ють і гвалтують.


Як повідомляв ONLINE.UA, в історії з нянею-вбивцею, яка відрізала 4-річній дівчинці голову і близько години ходила з відрубаною головою близько однієї зі станцій московського метро, ​​шизофренію не вважають головною причиною злочину.  На думку ФСБ, няня могла діяти за наказом "Ісламської держави".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?