Адвокат назвав терміни повернення Савченко в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Адвокат назвав терміни повернення Савченко в Україну

Адвокат назвав терміни повернення Савченко в Україну
Джерело:  NV

Незаконно утримувана на території Росії українська льотчиця і нардеп  Надія Савченко  може повернутися в Україну вже навесні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю адвоката Савченко Марка Фейгіна для Новий час.


Фейгін розповів, що в Кремлі вже домовилися про обмін двох російських спецназівців Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва на Надію Савченко як тільки український суд над членами ГРУ РФ закінчиться.


"Наскільки я знаю, це не буде прямий обмін, тому що для цього немає підстав. Савченко відправлять відбувати покарання в Київ, а Александрова і Єрофєєва - в Москву", - додав адвокат.


Також Фейгін розповів про те, що шанси на обмін Савченко можуть зрости в разі, якщо в березні послаблять персональні санкції. При такому розкладі вона зможе повернутися вже в кінці березня-початку квітня.


"Хоча непередбачені обставини ніхто не відміняв", - підкреслив адвокат Надії.


Військовий експерт Росії Павло Фельгенгауер зробив прогноз майбутнього полонених в рідних країнах: спецназівці стануть неведимками, нібито їх ніколи і не було, а Савченко чекає амністія.


Як повідомляв ONLINE.UA,  6 березня в Києві пройшла акція на підтримку Надії Савченко, в ході которо активісти атакували будівлю посольства Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?