Бойовики поскаржилися: російський генерал потрапив під обстріл на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики поскаржилися: російський генерал потрапив під обстріл на Донбасі

Бойовики поскаржилися: російський генерал потрапив під обстріл на Донбасі

Російський генерал-майор і представник Росії в Спільному центрі з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) Рустам Мурадов потрапив під  обстріл на Донбасі.


Про це розповів заступник командувача "Міноборони" так званої ДНР Едуард Басурін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на lenta.ru.


«Вчора (5 березня, - ONLINE.UA) о 19:15 в районі Ясинуватої стався обстріл з РПГ, зенітних установок і великокаліберних кулеметів, в результаті якого під нього потрапили представники російської сторони в СЦКК, зокрема генерал-майор Мурадов. Обстріл тривав 15-20 хвилин», - заявив Басурін.


Також Басурін додав, що під обстріл потрапили і учасники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, на відстані всього в 100 м від яких вибухнула міна.


"Представник української сторони в СЦКК генерал-майор Таран знав про місцезнаходження представників російської сторони", - додав він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  розвідка називала імена загиблих в зоні АТО російських військовослужбовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?