Яценюк запропонував дати йому попрацювати: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Яценюк запропонував дати йому попрацювати: опубліковано відео

Яценюк запропонував дати йому попрацювати: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України  Арсеній Яценюк  звернувся до учасників коаліції з проханням дати уряду можливість працювати і відповідати перед українським народом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Арсенія Яценюка.


Глава уряду заявив, що для реалізації змін в країні необхідна економічна і політична стабільність, і що він звертався до політичних опонентів з проханням надання альтернативного плану і команди, чого вони не зробили.


"Шановні учасники політичного процесу, забудьте про політичні чвари та інтриги. Я пропоную учасникам коаліції відновити стабільність української проєвропейської парламентської коаліції, дати можливість уряду працювати і відповідати перед українським народом", - попросив Яценюк.


Також прем'єр-міністр розповів, що програма його уряду - створення нових робочих місць, боротьба з бідністю, економічне зростання і продовження тих реформ, які були розпочаті два роки тому.


"Якщо у когось є краща програма, сильніша команда і коаліція, яка готова це підтримати, явіть її народу України. А зараз вся повнота відповідальності лежить на нас", - заявив він.



Як повідомляв ONLINE.UA, 9-10 березня планується  позачергове засідання парламенту, на якому Яценюк подасть у відставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?