Посол Росії на закритій зустрічі назвав умови завершення війни з Україною - журналіст
Категорія
Україна
Дата публікації

Посол Росії на закритій зустрічі назвав умови завершення війни з Україною - журналіст

Посол Росії на закритій зустрічі назвав умови завершення війни з Україною - журналіст

Засновник сайту «Білоруський партизан», телеведучий Павло Шеремет розповів, на яких умовах, на думку посла Росії, може завершитися  війна Росії з Україною.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Радіо Свободу.


"Я вам хочу сказати, розкрити таку історію: на минулому тижні російський посол, як не дивно, зустрічався з групою журналістів, там було кілька і українських журналістів. Мене там не було, але оскільки серед присутніх на зустрічі з паном Зурабовим журналістів були мої хороші знайомі", - говорить Шеремет.


"Так ось російський посол почав за здравіє, закінчив за упокій. Він говорив теж про світ, що потрібен мир, але в кінці на цій закритій зустрічі, яку ніде не цитували в пресі, як мені розповіли мої джерела, в кінці він знову перейшов до войовничої риторики. Я так розумію, що це відображає і позицію Росії, цей примус до миру України буде продовжено", - додав він.


"Якщо не буде особливого статусу, якщо не будуть проведені вибори за російськими правилами або лекалами, то конфлікт з Україною знову може перейти в якусь гостру фазу", - заявив телеведучий.


Нагадаємо,  Росія активно проводить випробування в Донбасі  найбільш сучасних систем озброєнь, а також використовує нинішню ситуацію для навчань своїх підрозділів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?