Путін хоче вбити Савченко і ніщо його не зупинить - екс-нардеп
Категорія
Україна
Дата публікації

Путін хоче вбити Савченко і ніщо його не зупинить - екс-нардеп

Путін хоче вбити Савченко і ніщо його не зупинить - екс-нардеп
Джерело:  online.ua

На думку колишнього народного депутата, позаштатного радника міністра інформполітики України Олександра Бригинця, президент Росії  Володимир Путін  хоче вбити українську льотчицю Надію Савченко.

Про це Бригинець написав у своєму Facebook.

"Спочатку я думав, що Путін тупо лоханувся з Савченко - він кристалізував для України героїню, якої у нас давно не було. І він просто шукає правильний момент для обміну, розуміючи, що герої вмирають в парламентському залі для голосування, як уже "померли" всі "легендарні" комбати-спискотяги, які до включення в ці списки виборів 2014 року встигли повоювати за кілька (2-3) місяців. у кращому випадку. Тепер я розумію, що план хитріше: він таки хоче вбити Савченко і ніщо його не зупинить . Йому потрібна справжня війна з Україною і справжня дестабілізація", - написав нардеп.

Бригинець зазначив, що смерть Савченко викличе неконтрольовану бурю емоцій у всьому світі і цунамі в Україні.

"Не стримаєш хлопців на фронті, чи не стримаєш протести в Києві... Країну буде ковбасити. І ми з подачі зацікавлених сторін будемо шукати винних серед керівництва країни, що вже і робить і сама Тимошенко, хоча очевидніше очевидного, що винен сам Путін", - написав він.

"Савченко готова загинути. Для мене це очевидно. І це цілком може трапитися ... І вже сьогодні йде війна за те, щоб її смерть стала поразкою України, хоча сама Надія розуміє свою смерть як поразку Путіна. Інакше вона не йшла б назустріч цій смерті. Тому припиніть спекуляції, підігруючи ворогові, послухайте ще раз промову Савченко і запам'ятайте: якими б поганими ми не були, як би нам не хотілося боротися один з одним за давньою традицією, наш ворог - Путін і Імперія. Подолавши їх, ми даємо шанс Україні очиститися і стати процвітаючою державою. А не здолавши, Путін продовжує міняти тут одних виродків на інших, посипаючи порушені ілюзії шматками газодоларів і поливаючи струменем "русского мира", - зазначив Бригинець.

Нагадаємо, в Тбілісі на акції  на підтримку звільнення української льотчиці, нардепа Надії Савченко люди влаштували семикілометровий живий ланцюг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?