Бойовики обстріляли ЗСУ зі стрілецької зброї і гранатометів - штаб
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики обстріляли ЗСУ зі стрілецької зброї і гранатометів - штаб

Бойовики обстріляли ЗСУ зі стрілецької зброї і гранатометів - штаб
Джерело:  online.ua

За минулу добу ворог 38 раз  відкривав вогонь  по опорних пунктах ЗСУ, використовуючи при цьому, крім стрілецької зброї і гранатометів, міномети калібру 82 і 120 мм.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Тільки в районі Авдіївки терористи з 18.00 і до опівночі зробили 7 прицільних мінометних обстрілів українських позицій, випустивши при цьому 80 хв.

Мінометним вогнем найманці намагалися вразити і зміцнення поблизу Пєсков, Дослідного і Луганського.

Зі стрілецької зброї, кулеметів і гранатометів бойовики вели вогонь по опорних пунктах сил АТО в районі н.п. Зайцеве, Луганське, Піски і Новгородське.

Зі стрілецької зброї обстріляні позиції ЗСУ в Мар'їнці та Широкино.

Неприцільний вогонь з кулеметів і гранатометів бойовики вели по опорних пунктах сил АТО поблизу Невельського, шахти Бутівка, Троїцького і Майорська. З півночі активність ворога знизилася. Зафіксовано прицільний обстріл з кулемета в районі Гранітного.

Нагадаємо, ситуація на тимчасово окупованій території Донбасу залишається напруженою: за минулу добу  загинуло двоє українських військовослужбовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?