У США мільярдер відмовився брати участь у президентських перегонах
Категорія
Світ
Дата публікації

У США мільярдер відмовився брати участь у президентських перегонах

У США мільярдер відмовився брати участь у президентських перегонах
Джерело:  online.ua

Колишній мер Нью-Йорка, мільярдер Майкл Блумберг відмовився приймати участь у боротьбі за посаду президента США.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloоmberg View.

За словами Блумберга, його участь у президентських перегонах може призвести до перемоги Дональда Трампа або сенатора від Техасу Теда Круза.

"Коли я дивлюсь на дані, то мені ясно, що якби я вступив у перегони, я не зміг би виграти. Я вважаю, що можу виграти у кількох штатах, але цього недостатньо, аби отримати 270 голосів колегії выборщиків, які необхідні для перемоги", — заявив він.

Мільярдер також підкреслив, що навіть у тому випадку, якби він і отримав більшість голосів виборців, то перемога була б маловірогідною, оскільки «більшість членів Конгресу голосуватимуть за кандидатів від своїх партій".

Крім того, Блумберг зазначив, що наступного президента визначать не американці чи колегія виборщиків, а члени партій у Конгресі.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше лідерами перегонів за висування кандидатом на посаду президента США стали Хіларі Клінтон та Дональд Трамп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?