У Росії розповіли про небезпеку Савченко для української влади
Категорія
Україна
Дата публікації

У Росії розповіли про небезпеку Савченко для української влади

У Росії розповіли про небезпеку Савченко для української влади
Джерело:  Ехо Москви

Українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко, яка 4 березня оголосила сухе голодування в російській в'язниці, становить велику небезпеку для влади України.
Про це заявив відомий російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Эхо Москвы".
Свою думку він пояснив колосальним авторитетом ув'язненої: "Тим, ​​що вона не політик, отже, вона не вміє мімікрувати, ундулірувати, маскуватися під кольори різних прапорів. Я підозрюю, що коли вона виявиться в Україні, мало не буде нікому з її-то здатністю і, до речі кажучи, у неї дуже хороший дар слова. З її умінням говорити".
"Вона перемогла за всю Україну. Ось всю ту бездарність, яку проявила Україна в цьому конфлікті, все те невміння, всю ту дитячість переважила одна маленька Савченко, яка явила сьогодні в це корисливе і підле століття взірець справжнього красивого бездомішкового героїзму", - сказав Невзоров.
Також він підкреслив, що ораторське мистецтво Савченко стало для нього цілковитою несподіванкою.
"Офігєть взагалі. Абсолютно несподівано. Але я підозрюю, що це в неї виховали ось ці місяці", - додав журналіст.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше російська влада заявила про  готовність допустити до Савченко українських лікарів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?