Літак з українським екіпажем впав біля берегів Бангладеш, є загиблі
Категорія
Україна
Дата публікації

Літак з українським екіпажем впав біля берегів Бангладеш, є загиблі

Літак з українським екіпажем впав біля берегів Бангладеш, є загиблі
Джерело:  ТАРС

Сьогодні, 9 березня, транспортний літак Ан-26 зазнав аварії біля узбережжя Бангладеш. Як стало відомо, на борту був український екіпаж.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
"На місці аварії транспортного літака Ан-26, що впав в море в середу вранці біля узбережжя Бангладеш, рятувальники виявили двох членів екіпажу", - наголошується в повідомленні.
Один з пілотів загинув, інший в критичному стані був доставлений в лікарню.
"Загиблий пілот був громадянином Росії, другий пілот має громадянство України", - розповіли в лікарні, куди були доставлені постраждалі в авіакатастрофі.
Генеральний консул Росії в місті Читтагонг Олег Бойко зазначив, що на борту літака перебував український екіпаж, росіян на борту не було.
"Транспортний літак Ан-26 належав приватній бангладешській компанії True Aviation, екіпаж з чотирьох чоловік був українським", - сказав він.
Представник рятувальної служби підкреслив, що ведуться пошуки ще двох членів екіпажу.
Нагадаємо, президент Петро Порошенко повідомив, що новий український багатоцільовий літак АН-132 отримав путівку в життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?