Соцмережі розвеселило фото Кім Чен Ина з ядерною боєголовкою в руках
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі розвеселило фото Кім Чен Ина з ядерною боєголовкою в руках

Соцмережі розвеселило фото Кім Чен Ина з ядерною боєголовкою в руках
Джерело:  online.ua

Північнокорейські ЗМІ опублікували фотографію лідера КНДР Кім Чен Іна, який, перебуваючи в оточенні вчених, нібито тримає в руках ядерну боєголовку.
Як повідомляє ONLINE.UA, знімок був опублікований в Twitter журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова і одразу ж викликав шквал насмішок в соцмережах.
Так один із користувачів соцмережі прокоментував фото північнокорейського диктатора знімком глави Чечні Рамзана Кадирова в схожій ситуації, ймовірно, натякаючи на схожість політичного «почерку» обох діячів.



Ще один веселун припустив, що в руках у вождя - дзеркальна куля для дискотеки.


А інший користувач уїдливо заявив, що у північнокорейського лідера «головку роздуло» і порадив «бути перебірливіше в зв'язках».



Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше соцмережі висміяли представника МЗС Росії Марію Захарову, яка під час візиту в Париж зробила селфі «на лабутенах».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?