Нардеп похвалився зірваним з консульства Росії прапором: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Нардеп похвалився зірваним з консульства Росії прапором: опубліковано відео

Нардеп похвалився зірваним з консульства Росії прапором: опубліковано відео
Джерело:  zaxid.net

У мережі з'явилося відео, де народний депутат Володимир Парасюк похвалився зірваним з генерального консульства Росії у Львові російським прапором під час мітинга на підтримку українки Надії Савченко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Zaxid.net.
Народний депутат Володимир Парасюк, який брав участь в мітингу, заявив, що саме він зірвав прапор Російської Федерації.
"Вийшов представник консульства, охоронець. Я попросив зняти прапор, але вони відмовилися, тому я зняв його сам і кинув на землю. Не знаю, здається, його потім спалили", - сказав він.
##### VIDEO_861886 #####
Відео: NewsOne
Також на територію консульства кинули димову шашку.
Мітингувальники зірвали прапор Росії і намагалися повісити український прапор, проте не встигли.
"Зараз поліція здійснює охорону і регулювання дорожнього руху на місці події. Працюють слідчі", - розповіла представник патрульної поліції Львова Катерина Рибій.
200 осіб пройшлися маршем від пам'ятника Шевченку в центрі міста до генерального консульства Російської Федерації на вул. Костя Левицького з гаслами і вигуками "Свободу Надії Савченко".
Активісти запустили паперові літачки з написами FreeSavchenko на територію консульства і виконали гімн України під його стінами.
Нагадаємо, в мережі з'явилося відео, на якому учасники мітингу на підтримку Савченко закидають яйцями і зеленкою посольство Росії в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?