Як алкоголік став "народним губернатором" на Донбасі: розповідь очевидця
Категорія
Україна
Дата публікації

Як алкоголік став "народним губернатором" на Донбасі: розповідь очевидця

Як алкоголік став "народним губернатором" на Донбасі: розповідь очевидця
Джерело:  online.ua

Голова Луганської обласної телерадіокомпанії і очевидець "русской весны" Андрій Шаповалов розповів, як вибирали "народного губернатора" і хто брав участь в проросійському мітингу в Луганську.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
Він розповів про резолюцію, що була озвучена на мітингу "російської весни", яку збиралися затвердити 2 березня.
"Ясна річ, що самі вони цю резолюцію і склали, але був задіяний такий обхідний маневр: це не регіонали резолюцію придумали, а "Народна рада Луганщини".
Також очевидець розповів про обличчя "простих луганчан", які були на проросійському мітингу.
"Я їх спостерігав постійно, і розумів - це добром не закінчиться. На чолі руху поставили Харитонова і Любу Корсакову (Олександр Харитонов - "народний губернатор Луганщини", Любов Корсакова - глава луганських "вітренківців" - ONLINE.UA)", - сказав Шаповалов.
"З Корсаковою я був знайомий давно, а Харитонова не знав взагалі. Що це за опудало! Боже, коли я на нього глянув, ну куди такого "губернатора"! У нього обличчя важкого алкоголіка, з психічними розладами, чи то родові травми у нього ... Коротше - обличчя дебіла! Ось вони на сесії в облраду і ходили, боролися за "простих луганчан", - додав він.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: "Хвалилися валізами грошей від Путіна: хто і як почав війну на Донбасі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?