Атака бойовиків на Ясинувату була постановкою для російських ЗМІ - журналіст
Категорія
Україна
Дата публікації

Атака бойовиків на Ясинувату була постановкою для російських ЗМІ - журналіст

Атака бойовиків на Ясинувату була постановкою для російських ЗМІ - журналіст
Джерело:  online.ua

Бойовики влаштували постановку, де "акторами" стали переодягнені в українську форму сепаратисти, які обстріляли Ясиновату. Атака була зафіксована російськими ЗМІ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку журналіста Романа Бочкали в Facebook.
"Тільки що спілкувався з командиром 58 бригади Сергієм Заболотним. Інформація, що називається, з перших вуст. Учора на крайній сепарський блокпост в Ясинуватій прибули чотири російські знімальні групи. Потім почався сюр. Приблизно 50 бойовиків противника одягнені в УКРАЇНСЬКУ форму нового зразка (піксель) попрямували в бік українського блокпоста в напрямку Авдіївки. Все, що їх візуально відрізняло від наших військових - білі пов'язки на ногах", - пише він.
"Потім псевдоукраїнські бійці розосередилися і з боєм пішли в зворотному напрямку на Ясинувату. У хід йшла стрілецька зброя, гранати і димові шашки. Весь цей міжсобойчик фіксували рашасмі. Коли українські військові переконалися, що це противник, відкрили вогонь. Зав'язався вже справжній бій. Така ось нахабна безсоромна провокація. Імітація нападу на Ясинувату. У нас без втрат", - додав Бочкала.
Нагадаємо, в мережі з'явилося відео вражаючого обстрілу поста неподалік Ясиноватої, на території окупованого Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?