П'яний водій напав на патрульного: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

П'яний водій напав на патрульного: з'явилося відео

Національна поліція України
П'яний водій напав на патрульного: з'явилося відео

У Львові водій, який перебував у стані  алкогольного сп'яніння, вчинив напад на співробітника правоохоронних органів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції України.


На вулиці Студентській у Львові патрульні виявили Range Rover чоловіка, який їхав з порушенням ПДР і який мав ознаки алкогольного сп'яніння. Оскільки чоловік не відреагував на вимоги зупинитися, патрульним довелося переслідувати його до вулиці Мучній.


Після того, як чоловіка доставили до відділку і з'ясували його особистість, почали складати протокол за подією. Чоловік спробував зіпсувати протокол, погрожував звільнити поліцейського, після чого напав на одного з правоохоронців і завдав йому кілька ударів в плече і голову.


На чоловіка склали два протоколи: за ч 1 ст 130 (водіння в нетверезому вигляді) і ст 185 (злісна непокора) КпАП. А також дві постанови: по ст 126 (непред'явлення документів) і ст 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку) КпАП.


За напад правоохоронці порушили кримінальну справу за ч 2 ст 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України.


За вчинення подібного злочину передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.



Як повідомляв ONLINE.UA, було оприлюднено відео, де  п'яний водій погрожував поліцейському  мамою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?